Shane Tusup

Az úszóedző kitartóan bókolt a műsorvezető képei alatt ebből pedig mindenki arra következtetett hogy együtt vannak. Shane Tusup hosszú idő után újra találkozik élete nőjével.


Shane Tusup Szerint Ezzel A Jopasival Csalta Meg Hosszu Katinka

Korábban amikor Shane Tusup még Hosszú Katinka párja volt azt mondta hogy túl sok elfoglaltságot jelentenek számára az állandó edzések és a céges ügyek ezért nincs ideje megtanulni magyarul.

. Szabó Zsófi és Shane Tusup bár még hivatalosan nem nyilatkoztak kapcsolatukról de már nem tudják titkolni hogy egy ideje egy párt alkotnak. Amikor megismerte leendő férjét már akkor igyekezett kerülni a nyilvánosságot. Ezúttal egy hipermarketben vásárlás.

A neves amerikai úszóedző Shane Tusup már évek óta Magyarországon él. Ritkán van alkalma találkozni azzal a nővel aki az életében a legfontosabb szerepet. A magyar edzők arról beszéltek hogy mentálisan meg kell törni a sportolókat Ezekkel a módszerekkel én nem értek egyet ne keverje bele a nevemet Turi úr így reagált Shane Tusup Turi György nyilatkozatára amely.

Zsófi tudja hogy ismert emberként folyton fennáll a veszélye annak hogy már az első randin lebukik és összeboronálják valakivel. Annak ellenére hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup ez idáig nem sűrűn mutatkozott a nyilvánosság előtt együtt az egész ország arról beszél hogy a műsorvezető és az úszóedző egy párt alkotnak. Shane Tusup és Szabó Zsófi közösségi oldalain is meg lehet találni a nyomokat amelyek arra utalnak hogy egy párt alkotnak de az edző.

A műsorvezető és az edző már többször is lebukott először Tusupot kapták lencsevégre lesifotósok amint kora reggel távozott Szabó Zsófi házából később pedig egy rajongó készített róluk képet amint egy. Végül a befutó Shane Tusup lett akit le vett a lábáról a csinos szőke műsorvezető. Hónapok óta pletykálják hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak.

Több napilapban is láthattunk közös képeket ám leginkább paparazzifotósok kapták őket lencsevégre eddig nem nyilatkoztak. A lap szerint Shane Tusup már bele is vetette magát a tanulásba magánórákra jár és ahol csak tud gyakorol.


Shane Tusup Intimate Relationship Coach Of The Year Olympic Swimmers


Pin En El Deporte De Mi Vida


People Photos World Championship Swimmer People


Shane Tusup Katinka Hosszu Idrott


A Jelek Szerint Shane Tusup Nem Banja Hogy Nincs Vele A Felesege Fictional Characters Character


Shane Tusup Parja Bikiniben Is Gyonyoru Courtney Megmutatta Alakjat A Strandon In 2021 Bikinis


People Photos Olympic Swimmers Olympic Medals Olympics


Arena Swimsuits Competition Swimwear Activewear Swimming Champions Competition Swimwear Arena Swimsuit


Shane Tusup Elo Adasban Kert Bocsanatot Fictional Characters Character


Pin On Instagram


Tusup Shane Hosszu Katinka Swimmers Life Swim Life Swimming


Hungarian Swimmer S Husband S Furious Reactions When She Loses Swimmer The Iron Lady Husband


Katinka Hosszu With Her Coach And Husband Shane Tusup 3 I Love Swimming Swimming Role Models


Igy Orult Az Aranyeremnek Hosszu Katinka Sports Swimming Swimmer


Shane Tusup Badass Of Swimming How To Reinvent Winning In Sports And Business European Festivals Podcasts Fictional Characters


Sutes Nelkul Keszul Ez A Triplacsokis Alomtorta Ripost


Shane Tusup Bikinis Swimwear Fashion


Megjelent Az Elso Kep Hosszu Katinka Eskuvojerol Swimmer Vacation Wedding Honeymoons


Naray Tamas Szerint Hosszu Katinka Ugyanolyan Mint Volt Csak Most Van Mellette Valaki Akinek A Kozeleben Hatarozott Sikeres Es Onbizalom Lady Fashion Starz

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel